Nu 15% korting met de code PASEN23 op alle BBQ-tafels!
Productie met passie, direct contact met de bouwer
De allermooiste BBQ tafels, geheel op maat!
Gratis bezorging bij besteding van € 500,00 of meer
Searchbox
Winkelmand
Searchbox

Buitenkeuken op maat

Bestaat er iets mooiers dan de lekkerste gerechten bereiden op je eigen barbecue? Ja! De lekkerste gerechten bereiden op je barbecue in je eigen buitenkeuken! Er zijn ontzettend veel verschillende buitenkeukens, in allerlei soorten en maten. Maar er zijn nog veel meer verschillende wensen! Om voor iedereen de perfecte buitenkeuken te maken is maatwerk nodig. Daarom ben je bij BBQTafel.nl aan het perfecte adres voor de beste maatwerk buitenkeukens!

Buitenkeuken is maatwerk

BBQTafel.nl is naast het maken van BBQ tafels al jarenlang gespecialiseerd in het maken van buitenkeukens. Wij kunnen een buitenkeuken meubel speciaal voor u maken en plaatsen. De perfecte buitenkeuken is maatwerk. Zo zorgen wij ervoor dat de buitenkeuken volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u bijvoorbeeld extra werkruimte nodig om uw gerechten op voor te bereiden? Of heeft u wat extra opbergruimte nodig voor uw BBQ accessoires? Om uw droomkeuken te realiseren kijken wij naar al uw wensen en leveren de perfecte buitenkeuken op maat.

Maatwerk buitenkeukens van BBQTafel.nl

Voordat we beginnen met de realisatie van uw buitenkeuken gaan we graag eerst met u in gesprek. Daarin worden al uw wensen besproken. U heeft dan direct contact met de bouwer, zodat u verzekerd bent dat uw wensen ook direct bij de bouwer terecht komen en u niet voor verrassingen komt te staan. Na, of tijdens, dit gesprek ontvangt u een tekening van uw maatwerk buitenkeuken met daarbij een prijsindicatie. Om voor uw buitenkeuken perfect maatwerk af te leveren werken wij ook met verschillende materialen. Zoals Douglas, Eiken, Red Cedar, RVS, natuursteen etc. Op die manier bouwen we aan uw droomkeuken.

Mooiste plek voor uw BBQ

Bij de realisatie van maatwerk buitenkeukens kijken we uiteraard naar de barbecue of kookplaat die u in uw keuken wilt verwerken. Of u nu een buitenkeuken voor uw kamado, elektrische bbq of voor uw weber wilt, alles is hierin mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw barbecue of kookplaat perfect in uw buitenkeuken past en dat u voortaan heerlijk in uw eigen tuin de lekkerste gerechten kan gaan bereiden. Daarnaast willen wij u graag in het gehele project ontzien, want bij ons kunt u ook de apparatuur voor in uw buitenkeuken bestellen. Van gootsteen tot barbecue, u vindt het allemaal bij BBQTafel.nl.

Contact

Heeft u interesse in een maatwerk buitenkeuken? Neem dan contact met ons op. U komt dan direct in gesprek met onze bouwer die maar al te graag naar al uw wensen luistert en uw droomkeuken creëert. U kunt contact opnemen via telefoon of mail, of het offerte formulier invullen. Uw buitenkeuken bouwer neemt dan persoonlijk contact met uw op om uw wensen te bespreken. Voor uw het weet staat uw de lekkerste gerechten te bereiden in uw eigen droomkeuken op maat!

Uw eigen buitenkeuken op maat

Uw buitenkeuken maken wij op maat speciaal naar al uw wensen. Samen met de bouwer schetsen wij uw droomkeuken en wordt deze voor u gerealiseerd!
De allermooiste buitenkeukens
Diverse soorten hout mogelijk
Op maat gemaakte werkbladen
Eventueel ook voorzien van kookmateriaal

Geïnteresseerd?

Stuur ons direct een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

BBQ Tafel
Gijzenveld 4-A10
4817 ZE Breda

+31 (0)162 242 080
info@walliewoods.nl

Social media