Nu 15% korting met de code PASEN23 op alle BBQ-tafels!
Productie met passie, direct contact met de bouwer
De allermooiste BBQ tafels, geheel op maat!
Gratis bezorging bij besteding van € 500,00 of meer
Searchbox
Winkelmand
Searchbox

Zoekt u een buitenkeuken op maat?

Droomt u al enige tijd van een eigen buitenkeuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast BBQ tafels zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het maken van buitenkeukens. Als we het dan hebben over producten die een positieve invloed hebben op ons buitenleven ... Want wie houdt er nou niet van ontspannen bakken, braden, grillen en smoken in de buitenlucht?

Samen creëren we een buitenkeuken die het kloppend hart van uw tuin zal vormen. U bepaalt zelf de elementen en materialen (Douglas, Eiken, Red Cedar, RVS, natuursteen, etc.) die een unieke keuken vormen, op maat en volledig aansluitend bij uw wensen!

Wij willen u helpen om van uw huis en tuin een fijne en vrije leefomgeving te maken ... En dat is precies de ervaring die onze klanten met een buitenkeuken hebben. Het grote en unieke voordeel bij ons is dat je rechtstreeks contact hebt met de bouwer, waardoor we snel kunnen schakelen.

Hoe gaan we te werk?
We beginnen altijd met een gesprek waarin uw wensen besproken worden. U heeft dan direct contact met de bouwer. Wel zo makkelijk! Na - of vaak al tijdens - het gesprek ontvangt u een tekening met prijsindicatie.

Geniet samen met vrienden en familie van heerlijk koken en eten in de buitenlucht. Uw tuin is moeiteloos om te toveren tot hét ideale verblijf. Dus maak de zomermaanden nóg mooier met een exclusieve buitenkeuken op maat!
Neem contact op!

Klantenservice

BBQ Tafel
Gijzenveld 4-A10
4817 ZE Breda

+31 (0)162 242 080
info@walliewoods.nl

Social media