Nu 15% korting met de code PASEN23 op alle BBQ-tafels!
Productie met passie, direct contact met de bouwer
De allermooiste BBQ tafels, geheel op maat!
Gratis bezorging bij besteding van € 500,00 of meer
Searchbox
Winkelmand
Searchbox

Over ons

Het ontstaan van BBQtafel.nl

Welkom bij BBQtafel.nl. Als oprichter ben ik, Bart Wallegie, gestart vanuit een uit de hand gelopen hobby waar ik mijn werk van heb weten te maken. Ik ben een creatieveling die graag met zijn handen bezig is. BBQ tafel is voortgekomen uit het maken van diverse houten meubels, waarbij ik steeds vaker de vraag kreeg of ik een houten maatwerk BBQ tafel kon verzorgen voor bijvoorbeeld een Green Egg barbecue. Daarom ben ik ter uitbreiding van mijn bedrijf in op maat gemaakte meubelen van hout; WallieWoods nu ook een webshop gestart speciaal voor BBQ tafels.

Waarom BBQtafel.nl?

Door mijn voorliefde voor hout, maak ik al mijn barbecuetafels met veel zorg en passie. Mijn drijfkracht en energie haal ik uit de tevredenheid van klanten, wanneer ik het eindproduct persoonlijk bij jou als klant kom afleveren en deze naar alle tevredenheid in gebruik genomen gaat worden. Geen tussenpersonen, maar altijd direct en persoonlijk contact met de bouwer. Hierdoor blijven de lijntjes kort! Als je aanpassingen wenst of vragen hebt, kan ik dat direct beantwoorden of aanpassen.
Bekijk onze BBQ Tafels

Klantenservice

BBQ Tafel
Gijzenveld 4-A10
4817 ZE Breda

+31 (0)162 242 080
info@walliewoods.nl

Social media